vabilo na srečanje ob mednarodnem dnevu babic in medicinskih sester

VABILO NA SREČANJE OB MEDNARODNEM DNEVU BABIC IN MEDNARODNEM DNEVU MEDICINSKIH SESTER

Spoštovani,
Vljudno vabljeni, da skupaj obeležimo mednarodni dan babic in mednarodni dan medicinskih sester v soboto, 11. maja 2019, ob 18.00 uri v gledališki dvorani Gimnazije Nova Gorica, Delpinova ulica 9, 5000 Nova Gorica, ki letos poteka pod sloganom

»Medicinske sestre in babice, zagovornice zdravja za vse.«

Program srečanja

17.40 – 18.00     Registracija udeležencev

18.00 – 18.05     Nagovor in pozdrav udeležencev srečanja
                         Metka Plesničar, predsednica Društva    
                         MSBZT Nova Gorica

18.05 – 18.30     Glasbena točka: pevka in kantavtorica MOYA

18.30 – 20.00     Motivacijsko in inspirativno predavanje “PRIJAZNO JE BITI  
                          PRIJAZEN
”  Polona Požgan, podjetnica, predavateljica, radijska in  
                          televizijska voditeljica

20.00 – 21.00     Druženje ob pogostitvi cateringa Misenplas iz AjdovščineSplošne informacije
Predavanje »Prijazno je biti prijazen« govori o komunikaciji, ki je ključna za ustvarjanje dobrih medosebnih odnosov.
Kotizacija znaša 15 eur z vključenim DDV na posameznega udeleženca. Člani Zbornice - Zveze, ki imajo poravnane članske obveznosti, so upravičeni do 100 % popusta (razliko do polne cene društvo krije iz lastnih sredstev oziroma iz naslova plačanih članarin). Kotizacija se plača po izstavljenem računu.

Prijava
Srečanje je namenjeno članicam in članom Društva MSBZT Nova Gorica in ostalim kolegicam in kolegom, ki so zaposleni v zdravstveni negi in oskrbi. Prijava je možna preko e-prijavnice na spletni strani www.zbornica-zveza.si ali preko društvenega maila info@drustvo-mszt-novagorica.si (nečlani naj navedejo podatke plačnika) Prijave sprejemamo do petka 10.5.2019, število mest je omejeno na 160 udeležencev.

POLONA POŽGAN


POVABILO na motivacijsko, inspirativno ter zelo praktično predavanje “PRIJAZNO JE BITI PRIJAZEN”. Je za organizacije, ki verjamejo, da tim niso ljudje, ki samo delajo skupaj, ampak se spoštujejo, si zaupajo, jim je mar zase in drug za drugega.
Prijaznost je ponavadi povezana z iskreno mislijo in z iskrenim nasmehom. Pa veste tudi, da se predšolski otrok v povprečju nasmeji 300-krat na dan, odrasla oseba pa samo 14-krat?
Skozi to predavanje želi ljudi spomniti, da so vredni, videni in slišani, da je vredno živeti, delati s strastjo, biti prijazen, se večkrat nasmejati in ceniti dejstvo, da živimo v prekrasni deželi. Ki bi bila še bolj krasna, če bi bili ljudje v njej bolj prijazni do sebe in drugih in bolj pogumni v komunikaciji do sebe in drugih.
Predavanje je naravnano motivacijsko, vsebuje konkretne nasvete za boljšo komunikacijo s sabo in z drugimi. Izvedeno pa je na sproščen in duhovit način, v določenih delih z elementi stand-up komedije, saj si ljudje vsebine zapomnimo lažje in bolje, če so te prenesene v dobrem in pozitivnem vzdušju.

Dotakne se teh tem:

- Kaj narediti, ko vstanemo na levo nogo?

- Kako narediti (svoj) svet bolj prijazen?

- Katero vprašanje bi morali sebi in drugim zastavljati pogosteje?

- Kako nas vidijo drugi in zakaj se do nas obnašajo tako kot se?

- Zakaj je naše počutje bistvenega pomena za komunikacijo?

- Kakšna so prepričanja Slovencev in kako jih preseči?

- Kako s komunikacijo vplivamo na sočloveka in iz česa so zgrajeni odnosi?

90-minutno predavanje Prijazno je biti prijazen govori o komunikaciji, ki je ključna za ustvarjanje dobrih medosebnih odnosov. Svet, v katerem živimo, namreč ne potrebuje več uspešnih, temveč več prijaznih ljudi.MOYA

Glasbeno pot je začela s skupino TURN AROUND leta 2009. Avgusta 2013 se je priključila v MOJO HIŠNI BAND, s katerimi je posnela album Esperanto Blues. Njihova članica je bila 3 leta, nato pa je začela samostojno pot s svojimi avtorskimi skladbami. Od vsega začetka samostojne poti, sodeluje z JANOM BARUCA (Yan Baray), z njim nastopa tudi v akustičnem duetu, drugače pa deluje s celotnim bandom v katerem so: JAN BARUCA, JANI KLANČIČ, RENE FURLAN, SIMON MURARO COLJA, SARA FAGANEL.

Pesmi piše sama (besedilo in glasbo), Jan Baruca pa naredi pesmim aranžma in produkcijo. 1.februarja 2019 je izdala samostojni album ZVEZDNI UTRINKI, katerega je predstavila s koncertom v svojem domačem kraju, v Vrtojbi. Sodelovala oz. nastopala je z naslednjimi znanimi izvajalci: Ditka, Iztok Easy Novak, Rudi Bučar, Urban Vidmar, Boštjan Pertinač, Yan Baray, Gaber Radojevič (SoundResearch), Stiški Kvartet, Goriški pihalni orkester in Pihalni orkester Vogrsko, Vokalna skupina Ardeo (katere je članica tudi sama), Marty Favento, Emšo Blues Band. Sodelovala je tudi na tekmovanju PRVI GLAS PRIMORSKE in se uvrstila med deseterico najboljših, ob spremljavi Big Banda Nove.

Letos mineva 10 let odkar je na glasbeni poti in si želi, da bi lahko svojo glasbo predstavila širšemu občinstvu.Vabilo« nazaj