Povabilo na slavnostno akademijo

Spoštovane članice in člani Društva MSBZT Nova Gorica,

ob mednarodnem dnevu babic in mednarodnem dnevu medicinskih sester vas vabimo na slavnostno akademijo Zbornice – Zveze, ki bo v petek, 12. maja 2017, ob 19. uri v Hotelu in kongresnem centru Mons, Pot za Brdom 4, Ljubljana.

Ob tej priliki organiziramo prevoz za člane in članice Društva MSBZT Nova Gorica, ki bi se tega srečanja radi udeležili. Lahko se nam pridružite na avtobusu, ki bo peljal iz avtobusne postaje (AP) Tolmin ob 15.15, v Ročinju bo ob 15.35, v Kanalu ob 15.45, v Anhovem ob 15.50 in v Desklah ob 15.55. Sledi pot do Nove Gorice. Iz AP Nova Gorica pelje ob 16.15 ter iz AP Šempeter-pred cvetličarno Kofol ob 16.25. Iz Šempetra zavije avtobus na avtocesto do Ajdovščine. Iz AP Ajdovščina odpelje ob 16.55. Na poti je predviden krajši postanek. V Ljubljani nas pričakujejo najkasneje do 18.30. Odhod nazaj planiramo po 22.30.

Za udeležbo na slovesnosti potrebujete vstopnice, ki jih boste prejeli do prihoda v Ljubljano. Število udeležencev je omejeno na 30 mest.

PRIJAVNICA NA SLOVESNOST, 12.5.2017 - prijavite se do 9.5.2017 preko e. naslova: info@drustvo-mszt-novagorica.si. Ob prijavi prosim nevedite vašo VSTOPNO POSTAJO.

Vsem babicam, ki praznujejo 5. maja in medicinskim sestram ter zdravstvenim tehnikom, ki praznujejo 12. maja, čestitamo in vas 12. maja 2017 vabimo, da naš praznik obeležimo na slovesnosti!

Monika Kalin Vodopivec, podpredsednica Društva MSBZT Nova Gorica

DMSZT Nova Gorica

5. maj 2017

»Babice, matere in družine: partnerji za vse življenje«