Vabimo vas na prednovoletno srečanje

Vabimo vas na prednovoletno srečanje, ki ga letos organiziramo 26. novembra ob 18. uri v Vrtojbi, kjer si bomo ogledali gledališko predstavo. Po predstavi ste vabljeni na druženje ob večerji v Dijaški dom v Novi Gorici, Streliška pot 7. 

V dvorani Mladinskega centra v Vrtojbi (ulica 9. septembra 72) bo Društvo gospodinj z dramsko skupino Planina pri Ajdovščini za nas odigralo gledališko delo Družinske zdrahe avtorja Dušana Česna. 
Tudi letos organiziramo prevoz z avtobusi. 

Avtobusi odpeljejo z:
 • avtobusne postaje Ajdovščina ob 17.20 (vozi po avtocesti)
 • avtobusne postaje Šempeter pri pošti ob 17.45
 • avtobusne postaje Tolmin ob 16.40
 • avtobusne postaje Nova Gorica ob 17.40


 • Z avtobusi se bomo peljali tudi v Dijaški dom, kjer bomo nadaljevali z druženjem ob večerji.

  Okviren čas odhoda avtobusov izpred Dijaškega doma proti domu bo po 22. uri. 
  Na prednovoletno srečanje v Vrtojbi in v Dijaškem domu, 26.11.2016 se prijavite do 22.11.2016 Damjani Polanc na naslov društva: Društvo MSBZT Nova Gorica, Rejčeva 4, 5000 Nova Gorica ali na e-naslov: info@drustvo-mszt-novagorica.si 
              
  Članice in člani iz Vrtojbe in bližine, ki boste prišli na predstavo v Vrtojbo peš, prosimo napišite, če potrebujete prevoz do Dijaškega doma in nazaj.

  Vabljeni, da si zaželimo SREČNO v letu 2017! 

  Da olajšamo življenje tistim, ki imajo manj sreče, vabljeni, da tudi na tem druženju prispevate v obliki pripomočkov za osebno higieno (mila, šampone, plenice, čistilne robčke, pripomočke za ustno higieno…).

  Damjana Polanc, predsednica Društva MSBZT Nova Gorica

  Vabilo in prijavnica  « nazaj