Vabilo na strokovno ekskurzijo v zdravstveni dom v Bajini Bašti - Srbija

Ekskurzija bo potekala v dneh 1.- 4.6.2017.

Tokrat se bomo odpravili na strokovno ekskurzijo v Srbijo. Ogledali si bomo Zdravstveni dom v Bajini Bašti, kjer so nam pripravili predavanje o dispanzerskem delu na primarni ravni zdravstva v Srbiji. Deležni bomo tudi veliko ogledov znamenitosti krajev, skozi katere bomo potovali.

Po strokovnem programu sledi odhod do jezera Perućac. Vkrcali se bomo na ladjo in zapluli po slikovitem kanjonu reke Drine. Drugi dan po zajtrku sledi vožnja po razgibani pokrajini planine Zlatibor proti Mokri gori. Ogledali si bomo  etno vasice Drvengrad, nato pa se bomo vkrcali na znamenitega »Ćirota« in se podali na nepozabno potovanje skozi neokrnjeno naravo. Popoldne sledi ogled zdravilnega izvira »Bele vode« in odhod v Višegrad. Zadnji dan se bomo odpeljali v v etno vas Stanišići, nastali po inspiraciji Borisa Stanišića, ki je več let potoval po srbskih vaseh, si ogledoval stare hiše in zbiral starinske predmete. V teh dneh bomo deležni tudi dobre hrane in glasbe.

Za ekskurzijo bomo člani in članice Društva MSBZT Nova Gorica odšteli 250 €, nečlani pa 289 €. Plačilo je možno poravnati na obroke. Vse potrebne informacije so navedene na prijavnici in podrobnem programu, ki je priložen.

PRIJAVITE SE PISNO ALI PREKO E-NASLOVA GOSPE JASNI SMEH S PRIJAVNICO, KI JE PRILOŽENA NAJKASNEJE DO 15.4.2017

Prijavnica

Vabimo vas, da se nam pridružite!