Vabilo na strokovno srečanje - delavnico TANKA ČRTA ODGOVORNOSTI

Strokovno srečanje bo 9.11.2016 v Socialno varstvenem centru Dutovlje, Dutovlje 128.
Izvajalec strokovnega srečanja: mag. Jani Prgić, vodja svetovalno – izobraževalnega centra MI,  mediator, Certified Positive Discipline Trainer, NLP Trener in NLP Coach.

PROGRAM STROKOVNEGA SREČANJA

16.00 - 16.20 Registracija (člani Zbornice – zveze prinesite članske izkaznice s seboj)
16.20 -  16.30  Pozdravni nagovor predsednice društva in predstavitev programa (Damjana Polanc)
16.30 -  17.15  Prikaz in demonstracija tipičnih nezavednih vedenjskih vzorcev, s katerimi se otroci in odrasli oddaljujemo od osebne odgovornosti (Jani Prgić)
17.15 – 18.00 Vedenjski vzorci, ki skočijo na dan v kriznih situacijah (Jani Prgić)
18.00 – 18.20 ODMOR
18.20 – 19.05 Kratka analiza jezikovnih vzorcev, preko katerih prepoznamo vedenjske vzorce,
                       s katerimi se posameznik oddaljuje od osebne odgovornosti (Jani Prgić)
19.05 -  19.50 Kako sta povezani osebna odgovornost in vloga žrtve (Jani Prgić)
19.50 – 20.10  Razprava in podelitev potrdil o udeležbi (Jani Prgić)

SPLOŠNE INFORMACIJE:
Vloga za pridobitev licenčnih in pedagoških  točk za vpis strokovnega srečanja/dogodka v register izpopolnjevanj/izobraževanj je bila oddana na Zbornico – Zvezo.
Kotizacija z DDV znaša 60 EUR na udeleženca, članom Zbornice - Zveze, ki imajo poravnane članske obveznosti, se prizna 50% popust in znaša 30 EUR, članom Društva MSBZT Nova Gorica se kotizacija poravna iz sklada za strokovna izpopolnjevanja Društva MSBZT Nova Gorica (Pravilnik o uporabi sredstev iz sklada za strokovna izpopolnjevanja Društva MSBZT Nova Gorica, 16. člen). V ceni je všteta organizacija in izvedba strokovnega srečanja, delovno  gradivo, osvežitev v odmoru ter izdaja potrdil o udeležbi. Kotizacijo se poravna po izstavitvi računa Društva MSBZT Nova Gorica po izvedbi strokovnega srečanja.
Prijavite se:
izključno preko e-prijavnice, ki je na spletni strani Zbornice – Zveze do 3.11.2016, oziroma do zasedbe mest (20 udeležencev).

Vljudno vabljeni!
Damjana Polanc, predsednica Društva MSBZT Nova Gorica,
e-naslov: info@drustvo-mszt-novagorica.si

Strokovno srečanje je namenjeno izvajalcem zdravstvene in babiške nege ter vsem, ki jih strokovno srečanje zanima.

Delavnica Tanka črta odgovornosti na zabaven način odpira resne teme iz našega dela in osebnega življenja tako, da se vsak zelo dobro prepozna v predstavljenih primerih. Tanka črta odgovornosti nastavlja ogledalo vsem nam in razgalja nezavedne vedenjske vzorce, s katerimi se odmikamo od osebne odgovornosti, pri čemer obtožujemo druge, da so neodgovorni. Udeleženci na koncu delavnice pridejo skozi osebne izkušnje do razumevanja, kako pomembno je, da se dvignemo iz vloge žrtve v aktivno prevzemanje odgovornosti za rezultate in kakovost svojega dela, kariere, osebnega razvoja in zadovoljstva.

Mag. Jani Prgić, vodja svetovalno – izobraževalnega centra MI,  mediator, Certified Positive Discipline Trainer, NLP Trener in NLP Coach