Slovesnost ob mednarodnem dnevu babic in medicinskih sester

Spoštovane članice in člani Društva MSBZT Nova Gorica,

ob mednarodnem dnevu babic in mednarodnem dnevu medicinskih sester vas vabimo na osrednjo slovesnost s podelitvijo najvišjih priznanj Zbornice -Zveze,

ki bo

12. maja 2016, ob 18. uri v Festivalni dvorani Bled, Cesta svobode 11, Bled.

Letos bo prejela Zlati Znak Zbornice –Zveze tudi članica našega društva.

Ob tej priliki organiziramo prevoz za vse člane in članice Društva MSBZT Nova Gorica, ki bi se tega srečanja radi udeležili. Lahko se nam pridružite na avtobusu, ki bo peljal iz avtobusne postaje (AP) Tolmin proti Bledu ob 15.00. Na ta avtobus lahko vstopite tudi v Anhovem ob 14.20, Desklah ob 14.25, Kanalu 14.30 in v Ročinju ob 14.35. Drugi avtobus odpelje iz AP Nova Gorica ob 14.35, iz AP Šempeter-pred cvetličarno Kofol ob 14.45, iz AP Ajdovščina ob 15.15, izpred Škofijske gimnazije v Vipavi ob 15.25. Iz Šempetra zavije avtobus na avtocesto do Ajdovščine in Vipave. Na poti je predviden krajši postanek. Na Bledu nas pričakujejo najkasneje do 17.30. Odhod nazaj planiramo po 21.30.

PRIJAVNICA NA SLOVESNOST, 12.5.2016 - prijavite se do 9.5.2016Damjani Polanc, po pošti na naslov: Društvo MSBZT Nova Gorica, Rejčeva 4, 5000 Nova Gorica ali preko e. naslova: info@drustvo-mszt-novagorica.si.

Za udeležbo na slovesnosti potrebujete vstopnice, ki jih boste prejeli do prihoda na Bled. Vsi člani in članice Društva MSBZT Nova Gorica, ki boste udeleženci na kongresu istega dne na Bledu in se želite slovesnosti udeležiti, pa se ne pripeljete z avtobusom, prav tako potrebujete vstopnice, ki si jih zagotovite pri Damjani Polanc do 9.5.2016.

Vsem babicam, ki praznujejo 5. maja in medicinskim sestram ter zdravstvenim tehnikom, ki praznujejo 12. maja, čestitamo in vas 12. maja 2016 vabimo, da naš praznik obeležimo na slovesnosti v Festivalni dvorani na Bledu.