Vabilo na strokovno ekskurzijo v Dolenjske toplice

Spoštovane članice in člani Društva MSBZT Nova Gorica!

28. maja 2016 organiziramo strokovno ekskurzijo v Dolenjske toplice. Na poti se bomo ustavili v Ribnici, kjer bomo obiskali ribniško cerkev Sv. Štefan, podali se bomo na ribniški grad, ogledali si bomo muzejsko razstavo suhe robe in lončarstva, pa še kaj. Pot nas bo vodila tudi v Kočevje. Po ogledu znamenitosti tega kraja se bomo odpravili proti Dolenjskim toplicam. Po sprejemu in predstavitvi Dolenjskih toplic z demonstracijo koristnih vaj bomo deležni kopanja v termalni vodi bazenskega kompleksa Dolenjskih toplic ali sprehoda v okolici z ogledom arheološkega hriba.

V popoldanskih urah (okrog 17.30) se bomo družili ob poznem kosilu oziroma zgodnji večerji v Dolenjskih toplicah.

Odhod avtobusa:

Iz avtobusne postaje (AP) Tolmin: ob 7.00, Ročinj ob 7.15, Kanal ob Soči: 7.20, AP Nova Gorica ob 7.45, Šempeter pri Gorici (plac) ob 7.50, AP Ajdovščina ob 8.20. Če bo kdo vstopil na še kakšni vmesni postaji na poti iz Tolmina v Novo Gorico naj ob prijavi to navede.

Odhod iz Dolenjskih toplic je v večernih urah.

S seboj vzemite dobro voljo, malico in pijačo, kopalke, če se boste kopali v bazenih. Članom Društva MSBZT Nova Gorica stroške strokovne ekskurzije krije društvo.

Prijave zbira Rada Skočir preko telefona 041540497 ali na e-naslov: radaskocir@yahoo.com do 10. maja 2016.

Ob prijavi navedite:

Ime in priimek, članstvo v Društvu MSBZT Nova Gorica, avtobusno postajo, telefon in če se boste kopali v bazenih Dolenjskih toplic.

Vabljeni, da se nam pridružite na koristnem in lepem druženju.

Damjana Polanc,
predsednica Društva MSBZT Nova Gorica

Vabilo« nazaj