Vabilo vas na prednovoletno srečanje

Spoštovane članice in člani Društva MSBZT Nova Gorica!

Vabimo vas na prednovoletno srečanje, ki ga letos organiziramo 21. novembra ob 18. uri v Vrtojbi, kjer si bomo ogledali gledališko predstavo. Po predstavi ste vabljeni v Perlo.

V dvorani Mladinskega centra v Vrtojbi (ulica 9. septembra 72) bo amatersko gledališče Kontrada Kanal za nas odigralo gledališko delo Rodil se je očka, Kishonove Družinske zgodbe, dramatizacija Miran Kenda, režija Severin Drekonja

Tudi letos organiziramo prevoz z avtobusi.

Avtobusi odpeljejo iz:
 • avtobusne postaje Ajdovščina ob 17.20
 • avtobusne postaje Šempeter pri pošti ob 17.45
 • avtobusne postaje Tolmin ob 16.40
 • avtobusne postaje Nova Gorica ob 17.40


 • Z avtobusi se bomo peljali tudi do Perle, kjer si bomo po duševni hrani zaželeli srečno v prihajajočem letu ob druženju pri večerji.

  Okviren čas odhoda avtobusov izpred Perle proti domu bo po 22.00 uri

  Na prednovoletno srečanje v Vrtojbi inv Perli, 21.11.2015 se prijavite do 14.11.2015 Damjani Polanc na naslov društva: Društvo MSBZT Nova Gorica, Rejčeva 4, 5000 Nova Gorica ali na e-naslov: info@drustvo-mszt-novagorica.si

  Članice in člani iz Vrtojbe in bližine, ki boste prišli na predstavo v Vrtojbo peš, prosimo napišite, če potrebujete prevoz do Perle in nazaj. Če prevoza ne potrebujete, prosim napišite.

  Vabljeni, da si zaželimo SREČNO v letu 2016!

  Da olajšamo življenje tistim, ki imajo manj sreče, vabljeni tudi na tem druženju, da prispevate v obliki pripomočkov za osebno higieno (mila, šampone, plenice, čistilne robčke, pripomočke za ustno higieno…)

  Damjana Polanc, predsednica Društva MSBZT Nova Gorica

  Prijavnica in vabilo  « nazaj