Zvočna kopel s planetarnim gongom

Spoštovane, spoštovani!

Društvo MSBZT Nova Gorica,v torek 16.06.2015 ponovno vabi na delavnico: Zvočna kopel s planetarnim gongom,

v kletnih prostorih ( telovadnica ) novega zdravstvenega doma v Novi Gorici, Gradnikove brigade.

GONG je zvočna kopel, ki izjemno hitro in močno sprošča psihofizične blokade. Planetarni gongi vzvalovijo čakre, meridijane in organe. S tem pomagajo urejati čustveno energijo in občutja, ki nato vplivajo tudi na telesno strukturo človeka, ta pa na njegov um.

Delavnico bo vodila medicinska sestra g. Zlatka – Pražnikar Vrbnjak, ki zvočne kopeli z gongom v DMSBZT Ljubljana, 1 x mesečno, izvaja že 12 let. Je človek z veliko empatije, v svojem poklicu strokovna, vestna in odgovorna oseba, dobitnica srebrnega priznanja 2014 za dolgoletno aktivno delovanje v društvu. Njen celovit pristop k posamezniku, tako v poklicu, kot tudi sicer,skrb za telesno in duševno ravnovesje ter nevsiljivost pri razlagi o uporabi komplementarnih metod zdravljenja, je razjasnil marsikateri dvom pri prenekateri koligici, kolegu.

Na delavnico se prijavite Sanji na tel. 05 33 83 215 - UZ ali na tel. 040 619 336, do 12.6.2015, oziroma do zasedbe mest ( 15 ).

Prispevek udeleženke/ca znaša 10 €.

Za udobnejše počutje s seboj prinesite odejo ter podlogo (armaflex).

Vljudno vabljeni člani in članice Društva MSBZT Nova Gorica, svojci, prijatelji in vsi, ki se delavnice želite udeležiti!

Sanja Kotnik