Zvočna kopel s planetarnim gongom

Spoštovane, spoštovani!

Društvo MSBZT Nova Gorica,v torek 16.06.2015 ponovno vabi na delavnico: Zvočna kopel s planetarnim gongom,

v kletnih prostorih ( telovadnica ) novega zdravstvenega doma v Novi Gorici, Gradnikove brigade.

GONG je zvočna kopel, ki izjemno hitro in močno sprošča psihofizične blokade. Planetarni gongi vzvalovijo čakre, meridijane in organe. S tem pomagajo urejati čustveno energijo in občutja, ki nato vplivajo tudi na telesno strukturo človeka, ta pa na njegov um.

Delavnico bo vodila medicinska sestra g. Zlatka – Pražnikar Vrbnjak, ki zvočne kopeli z gongom v DMSBZT Ljubljana, 1 x mesečno, izvaja že 12 let. Je človek z veliko empatije, v svojem poklicu strokovna, vestna in odgovorna oseba, dobitnica srebrnega priznanja 2014 za dolgoletno aktivno delovanje v društvu. Njen celovit pristop k posamezniku, tako v poklicu, kot tudi sicer,skrb za telesno in duševno ravnovesje ter nevsiljivost pri razlagi o uporabi komplementarnih metod zdravljenja, je razjasnil marsikateri dvom pri prenekateri koligici, kolegu.

Na delavnico se prijavite Sanji na tel. 05 33 83 215 - UZ ali na tel. 040 619 336, do 12.6.2015, oziroma do zasedbe mest ( 15 ).

Prispevek udeleženke/ca znaša 10 €.

Za udobnejše počutje s seboj prinesite odejo ter podlogo (armaflex).

Vljudno vabljeni člani in članice Društva MSBZT Nova Gorica, svojci, prijatelji in vsi, ki se delavnice želite udeležiti!

Sanja Kotnik
Damjana Polanc, predsednica Društva MSBZT Nova Gorica

Vabilo
« nazaj