Delavnica Zvočna kopel s planetarnim gongom

Spoštovane, spoštovani!

Članica Društva MSBZT Nova Gorica gospa Sanja Kotnik organizira delavnico:

Zvočna kopel s planetarnim gongom, 22.5.2015 od 19.00 do 20.30 v Zdravstvenem domu Nova Gorica, vhod na ulici Gradnikove brigade 7 (»novi Zdravstveni dom«), kletni prostor - Šola za starše in telovadnica.

GONG je zvočna kopel, ki izjemno hitro in močno sprošča psihofizične blokade. Planetarni gongi vzvalovijo čakre, meridijane in organe. S tem pomagajo urejati čustveno energijo in občutja, ki nato vplivajo tudi na telesno strukturo človeka, ta pa na njegov um.

Delavnico bo vodila medicinska sestra gospa Zlatka – Pražnikar Vrbnjak, ki zvočne kopeli z gongom v DMSBZT Ljubljana izvaja 1 x mesečno že 11 let. Je človek z veliko empatije, v svojem poklicu strokovna, vestna in odgovorna oseba, dobitnica srebrnega priznanja DMSBZT Ljubljana 2014 za dolgoletno aktivno delovanje v društvu. Njen celovit pristop k posamezniku, tako v poklicu, kot tudi sicer, skrb za telesno in duševno ravnovesje ter nevsiljivost pri razlagi o uporabi komplementarnih metod zdravljenja, je razjasnil marsikateri dvom pri mnogih kolegicah in kolegih.

Na delavnico se prijavite Sanji na tel. 05 33 83 215 - UZ ali na tel. 040 619 336, do 15.5.2015, oziroma do zasedbe mest ( 15 ).

Prispevek udeleženke/ca znaša 10 €.

Za udobnejše počutje s seboj prinesite odejo ter podlogo ( armaflex ).

Vljudno vabljeni člani in članice Društva MSBZT Nova Gorica, svojci, prijatelji in vsi, ki se delavnice želite udeležiti!

Sanja Kotnik

Vabilo

Damjana Polanc, predsednica Društva MSBZT Nova Gorica« nazaj