Delavnica Zvočna kopel s planetarnim gongom

Spoštovane, spoštovani!

Članica Društva MSBZT Nova Gorica gospa Sanja Kotnik organizira delavnico:

Zvočna kopel s planetarnim gongom, 22.5.2015 od 19.00 do 20.30 v Zdravstvenem domu Nova Gorica, vhod na ulici Gradnikove brigade 7 (»novi Zdravstveni dom«), kletni prostor - Šola za starše in telovadnica.

GONG je zvočna kopel, ki izjemno hitro in močno sprošča psihofizične blokade. Planetarni gongi vzvalovijo čakre, meridijane in organe. S tem pomagajo urejati čustveno energijo in občutja, ki nato vplivajo tudi na telesno strukturo človeka, ta pa na njegov um.

Delavnico bo vodila medicinska sestra gospa Zlatka – Pražnikar Vrbnjak, ki zvočne kopeli z gongom v DMSBZT Ljubljana izvaja 1 x mesečno že 11 let. Je človek z veliko empatije, v svojem poklicu strokovna, vestna in odgovorna oseba, dobitnica srebrnega priznanja DMSBZT Ljubljana 2014 za dolgoletno aktivno delovanje v društvu. Njen celovit pristop k posamezniku, tako v poklicu, kot tudi sicer, skrb za telesno in duševno ravnovesje ter nevsiljivost pri razlagi o uporabi komplementarnih metod zdravljenja, je razjasnil marsikateri dvom pri mnogih kolegicah in kolegih.

Na delavnico se prijavite Sanji na tel. 05 33 83 215 - UZ ali na tel. 040 619 336, do 15.5.2015, oziroma do zasedbe mest ( 15 ).

Prispevek udeleženke/ca znaša 10 €.

Za udobnejše počutje s seboj prinesite odejo ter podlogo ( armaflex ).

Vljudno vabljeni člani in članice Društva MSBZT Nova Gorica, svojci, prijatelji in vsi, ki se delavnice želite udeležiti!

Sanja Kotnik