Vabilo na slovesnost ob mednarodnem dnevu babic in medicinskih sester 2014

Spoštovane članice in člani,

ob mednarodnem dnevu babic in mednarodnem dnevu medicinskih sester vas vabimo na osrednjo slovesnost s svečano podelitvijo najvišjih priznanj Zbornice – Zveze, ki bo

10. maja 2014 ob 18. uri v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani

Društvo MSBZT Nova Gorica ob tej priliki organizira prevoz za vse, ki bi se tega srečanja radi udeležili iz avtobusne postaje (AP) Tolmin ob 14.00, iz AP Nova Gorica ob 15.00, iz AP Šempeter-pred cvetličarno Kofol ob 15.15, iz AP Ajdovščina ob 15.45. Vstop je možen tudi na vmesnih postajah na poti. Iz Šempetra zavije avtobus na avtocesto. Na avtocesti proti Ljubljani je predviden krajši postanek.

PRIJAVNICA NA SLOVESNOST, 10.5.2014 - prijavite se do 6.5.2014 Damjani Polanc, po pošti na naslov: Društvo MSBZT Nova Gorica, Rejčeva 4, 5000 Nova Gorica ali preko e- naslova: info@drustvo-mszt-novagorica.si.

Vabilo in prijavnica

Vsem babicam, ki praznujejo 5. maja in medicinskim sestram ter zdravstvenim tehnikom, ki praznujejo 12. maja, čestitamo in vas 10. maja 2014 vabimo, da naš praznik obeležimo na slovesnosti v Ljubljani.