Vabilo na prednovoletno srečanje, 23. novembra v Ajdovščini ob 17.30

Spoštovane članice in člani Društva MSBZT Nova Gorica!

Vabimo vas na prednovoletno srečanje, ki ga letos organiziramo 23. novembra v Ajdovščini ob 17.30

Kot vsako leto, smo tudi letos pripravili srečanje, ki bo tokrat v Dvorani prve slovenske vlade v Ajdovščini (Trg prve slovenske vlade 1, Ajdovščina).

Za dobro voljo bo poskrbelo amatersko gledališče Kontarada Kanal z renesančno komedijo Mandragola, v kateri dogajanje ni več posledica nepredvidljive usode, ampak človeške iznajdljivosti in pretkanosti. Avtor dela je Niccolo Mavhiavelli, režiser pa Blaž Valič, med igralci pa je tudi naša kolegica Ksenija Krnel.

Prijetno vzdušje se bo nadaljevalo ob pogostitvi v Vipavskem hramu (Vinarska cesta 5, Vipava) po 19.00 uri.

V Ajdovščino in Vipavo se boste lahko peljali z avtobusom, ki bo odpeljal 23.11.2013 iz:
  • avtobusne postaje Tolmin ob 15.30

• avtobusne postaje Nova Gorica ob 16.30
  • avtobusne postaje Šempeter (pred cvetličarno Kofol) ob 16.40

• Predvidevamo zaključek druženja in odhod avtobusov iz Vipave po 23. uri

Ponovno vas obveščamo in vabimo tudi vse, ki bi se radi naučili, poglobili spretnosti pri ročnih delih, da se oglasite gospe Alenki Remec. Dosegljiva je na telefonu: 041 567 027 ponedeljke dopoldne, torek, sreda, četrtek, petek po 16. uri.

Za ustvarjanje, predvsem sladkih dobrot pa bo za nas dosegljiva Aleksandra Besednjak, katere dobrote smo okusili že na marsikaterem srečanju društva. Pokličete jo lahko na telefon: 041 719 413 ob ponedeljkih, torkih, četrtkih po 16. uri.

Sporočamo, da potekajo dogovori tudi za druženje v pevskem zboru društva. Več informacij o tem prejmete z naslednjim obvestilom.

Prosimo vas, da se na prednovoletno srečanje v Ajdovščini 23.11.2013 prijavite do 14.11.2013 po pošti na naslov: Društvo MSBZT Nova Gorica, Rejčeva 4, 5000 Nova Gorica ali preko e. pošte: info@drustvo-mszt-novagorica.si.

Ime in priimek del. organizacija avtobusna postaja

1………………………………………………………………………………………………….

2………………………………………………………………………………………………….

3………………………………………………………………………………………………….

4………………………………………………………………………………………………….

Vabljeni, da si izmenjamo lepe želje za prihajajoče leto!

Vabilo v .doc formatu