Delavnica REFLEKSNA MASAŽA STOPAL IN AKUPRESURA

Društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Nova Gorica vabi
na delavnico

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL IN AKUPRESURA
Zaradi velikega zanimanja ponovno organiziramo delavnico refleksne masaže stopal. Refleksna masaža stopal je naravna metoda zdravljenja s katero aktiviramo zdravilne moči telesa. Uporabljali so jo že pred tisoč leti na Kitajskem, v Indiji, v Egiptu in tudi Hebrejci kot del obreda. Njeno bistvo je v ustreznih conah na stopalu. Z masiranjem refleksnih con poživljamo in zdravimo celo telo.
Delavnica bo v petek, 11.10. 2013 od 16. do 20. ure in v soboto, 12. oktobra 2013 od 9. do 15. ure v prostorih MIDS (medgeneracijsko informativno družabno središče), na Upravni enoti Ajdovščina, Vipavska cesta 11, Ajdovščina

Delavnico bo vodila priznana strokovnjakinja na področju omplementarnega zdravljenja gospa Milena Plut Podvršič dr.med.

Delavnica je aktivna, zato pridite v udobnih oblačilih. S seboj prinesite sobne copate, armafleks ali večjo brisačo, majhen vzglavnik in majhno brisačo ter vlažilne robčke.

Prijavite se do zasedbe prostih mest (20) naši članici, gospe Mariji M. Kodrič na e. naslov: marijamkodric@gmail.com ali preko telefona 041 766 121
Prispevek za člane Društva MSBZT Nova Gorica znaša 30€, za nečlane 50€

Vljudno vabljeni!