Ponovno vabilo na pohod na Dobrač (2167 m) - 15.6.2013

Pohod, ki smo ga planirali 25.5.2013 smo prestavili na dan 15.6.2013, ker je 25. maja napovedano slabo vreme

Vabimo vas na zanimiv planinski pohod na razgledni vrh Koroške (Avstrija) – Dobrač. Izhodišče pohoda bo na višini 1732 m. Povzpeli se bomo na vrh, ki je na višini 2167 m. Hoje v obe smeri bo približno 4 ure. Pohod bo vodila naša članica ga. Nada Pisk, sodelovala bo ga. Slavica Babič.

Potrebna je pohodniška oprema - primerna obutev, oblačila, malica in pijača v nahrbtniku ter dobra volja. Prav vam bodo prišla tudi sončna očala. S seboj vzemite tudi osebni dokument, zdravstveno kartico in evropsko kartico.

Ob poti proti domu, si bomo privoščili skupen pohodniški obrok.

Odhod avtobusa 15.6.2013 iz avtobusne postaje (AP) Ajdovščina ob 6.00, Šempeter-AP naprej od knjigarne ob 6.30, AP Nova Gorica ob 6.40, AP Tolmin 7.40 uri.

Prijavite se do torka 11.6.2013, oziroma do zasedbe mest.Ob prijavi navedite: ime, priimek, vstopno postajo, tel. številko in članstvo Društva MSBZT da - ne. Članom in članicam Društva MSBZT Nova Gorica, stroške pohoda, razen vstopnine (cca 3€), krije društvo. Svojci, oziroma nečlani društva si poleg vstopnine plačajo tudi obrok.

Vabljeni vsi člani in članice Društva MSBZT Nova Gorica, vaši svojci in prijatelji.

Prijave zbira ga. Nada Pisk na tel.št.: 05/3024281 ali Slavica Babič na E-naslov: slavica.babic@gmail.com

Pohoda se udeleži vsak na lastno odgovornost!

Nova Gorica, 22.5.2013

Predsednica društva:
Damjana Polanc

Ponovno vabilo na pohod na Dobrač