Voščilo

Pozdravljene članice in pozdravljeni člani društva MSBZT Nova Gorica!

Leto se bliža koncu, prihaja novo.

Vsi, ki smo v odborih in skupinah Društva MSBZT Nova Gorica, vam želimo lep zaključek starega leta in sončno novo leto.

Če pa ne bodo vsi dnevi sončni, naj vam pride prav pozornost, ki smo vam jo namenili. V kolikor pozornost s strani našega društva do vas ni prispela, vas prosimo, da nas obvestite.

Tudi v letu 2013 vas vabimo na vsa srečanja, ki jih organiziramo. Prav tako vas vabimo, da se pridružite skupinam, ki delujejo v okviru društva. Za ustvarjanje, predvsem sladkih dobrot se lahko oglasite Aleksandri Besednjak. Če vas tako ustvarjanje veseli, jo pokličite na telefon: 041 719 413 ob ponedeljkih, torkih, četrtkih po 16. uri.

Vse, ki bi se radi naučili, poglobili spretnosti pri ročnih delih (kvačkanje, klekljanje) vabimo, da se oglasite gospe Alenki Remec. Dosegljiva je po telefonu: 041 567 027 ponedeljke do 13. ure, torke, srede od 15. do 17. ure, četrtke in petke pa od 15. do 20. ure.

Prav tako vas vabimo, da se nam pridružite na strokovni ekskurziji od 6. do 9. junija 2013. Odpravili se bomo v Istambul. Ogledali si bomo muzej Florence Nightingale in druge znamenitosti.

Vse aktivnosti društva si lahko ogledate na spletni strani društva: www.drustvo-mszt-novagorica.si. Pišete nam lahko na e-naslov: info@drustvo-mszt-novagorica.si ali po pošti: Društvo MSBZT Nova Gorica, Rejčeva 4, 5000 Nova Gorica.

Želimo vam zdravja, zadovoljstva in srečnih dni v letu 2013,