Vabilo na prednovoletno srečanje 17. novembra v Vrtojbi ob 18.00 uri

Spoštovane članice in člani Društva MSBZT Nova Gorica!

Vabimo vas na prednovoletno srečanje, ki ga letos organiziramo 17. novembra v Vrtojbi ob 18.00 uri

V dvorani Mladinskega centra v Vrtojbi (ulica 9. septembra 74) bo Kulturno umetniško društvo Šempeter za nas odigralo komedijo Čaj za taščo. Prisluhnili bomo tudi ubranemu petju Mladinskega pevskega zbora Šempeter. Po zaključku kulturnega programa nas bo razvajal Catering Kovač z izvrstnimi dobrotami iz njihove kuhinje.

Da bo vzdušje bolj sproščeno, smo organizirali prevoz z avtobusi do Mladinskega centra v Vrtojbi in nazaj.

Avtobusi odpeljejo iz:

• avtobusne postaje Ajdovščina ob 17.30

• avtobusne postaje Šempeter pri pošti ob 17.55

• avtobusne postaje Tolmin ob 16.45 uri

• avtobusne postaje Nova Gorica ob 17.45

• Okviren čas odhoda iz Vrtojbe proti domu bo ob 22.00 uri.

Ponovno vas obveščamo in vabimo tudi vse, ki bi se radi naučili, poglobili spretnosti pri ročnih delih, da se oglasite gospe Alenki Remec. Dosegljiva je na telefonu: 041 567 027 ponedeljke, torke in četrtke po 16. uri.

Za ustvarjanje, predvsem sladkih dobrot pa bo za nas dosegljiva Aleksandra Besednjak, katere dobrote smo okusili že na marsikaterem srečanju društva. Če vas tako ustvarjanje veseli, jo pokličite na telefon: 041 719 413 ob ponedeljkih, torkih, četrtkih po 16. uri.

Prosimo vas, da se na prednovoletno srečanje v Vrtojbi 17.11.2012 prijavite do 10.11.2012 po pošti na naslov: Društvo MSBZT Nova Gorica, Rejčeva 4, 5000 Nova Gorica ali preko e. pošte: info@drustvo-mszt-novagorica.si. Za dodatne informacije lahko pokličete na tel. 031 255 972. Vse aktivnosti društva si lahko ogledate tudi na spletni strani društva: www.drustvo-mszt-novagorica.si

Ime in priimek del. organizacija avtobus. postaja-tudi vmesne na poti

1………………………………………………………………………………………………….

2………………………………………………………………………………………………….

3………………………………………………………………………………………………….

4………………………………………………………………………………………………….

Vabljeni v prijetno družbo!

Vabilo - priponka