Vabilo na svečano akademijo

Spoštovane članice in člani Društva MSBZT Nova Gorica.

Vabimo vas na SVEČANO AKADEMIJO ob 12. maju - Mednarodnem dnevu medicinskih sester in 5. maju - Mednarodnem dnevu babic 10. maja 2012 ob 18.00 uri v Linhartovi dvorani Cankarjeva doma v Ljubljani. Na svečanosti bodo podeljena najvišja priznanja
  • Zlati znaki Zbornice – Zveze za leto 2012

• Priznanje Angele Boškin za življenjsko delo na področju zdravstvene nege.

• Obeležili bomo tudi 85 letnico organiziranega delovanja medicinskih sester na Slovenskem ter 20 letnico zborničnega delovanja.

Častni pokrovitelj je predsednik države dr. Danilo Türk.

Društvo MSBZT Nova Gorica ob tej priliki organizira prevoz za vse, ki bi se tega srečanja radi udeležili iz avtobusne postaje Tolmin ob 14.45, iz avtobusne postaje Nova Gorica ob 15.35, iz avtobusne postaje Šempeter-pred cvetličarno Kofol ob 15.45, iz avtobusne postaje Ajdovščina ob 16.15. Vstop je možen tudi na vmesnih postajah na poti. Iz Šempetra zavije avtobus na avtocesto.

Vabimo vas, da se nam pridružite na tej slovesnosti, saj bosta ob tej priliki prejeli Zlati znak dve naši članici.

PRIJAVNICA NA SVEČANO AKADEMIJO, 10.5.2012 - prijavite se do 7.5.2012, Damjani Polanc, po pošti na naslov: Društvo MSBZT Nova Gorica, Rejčeva 4, 5000 Nova Gorica ali preko e. naslova: info@drustvo-mszt-novagorica.si.
    Za dodatne informacije lahko pokličete na tel. 031 255 972

Vabilo na svečano akademijo