Srečno v letu 2012

SPOŠTOVANE MEDICINSKE SESTRE, BABICE IN ZDRAVSTVENI TEHNIKI!

Leto 2011 se poslavlja. V prihajajočem letu vam v imenu vseh članov in članic odborov društva želim zdravja, uspeha, sreče in vsega kar si zares želite. Vsem članom in članicam Društva MSBZT Nova Gorica smo namenili drobno pozornost. V kolikor je niste prejeli, prosim pokličite na tel. številko 031 255 972. Poslali vam jo bomo naknadno.

V letu 2012 organizira društvo zanimiva strokovna srečanja. Prvi bosta srečanji iz obveznih vsebin Temeljnih postopkov oživljanja (TPO).

Strokovna srečanja iz TPO potekajo v obliki delavnic, zato je število udeležencev omejeno (30).

21. januarja 2012 bo srečanje iz TPO v Ajdovščini. Žal so mesta za to srečanje že zasedena, zato vas vabim, da se udeležite srečanja iz TPO v Tolminu, ki bo 3. marca 2012  v Tolminu.
Drugih srečanj iz TPO v letu 2012 nismo planirali.

Zaradi lažje organizacije prosim vse zainteresirane, da se najprej prijavijo preko e. pošte: info@drustvo-mszt-novagorica.si . Prijavite se lahko tudi preko telefona: 031 255 972.
Za srečanje v Tolminu se lahko prijavite do 18. februarja 2012, oziroma do zasedbe mest.

Kotizacija za srečanje iz TPO oživljanja znaša 40€ za člane društva, oz. za člane Zbornice-Zveze, za nečlane pa 80€.
Po potrditvi prijave preko e. pošte ali e. naslova prejmete program, točen naslov srečanja, gradivo in navodila o pisni prijavi preko e. pošte ali domov do enega tedna pred srečanjem.

Vabljeni in še enkrat srečno v letu 2012,