Dobrodošli na spletni strani društva

Pozdravljamo vas na domači spletni strani Društva medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov Nova Gorica.
Veseli nas, da ste obiskali našo spletno stran. Upamo in veseli bomo, če bo zadovoljila vaša pričakovanja.
Predstavljamo se vam kdo smo in kakšen je naš zgodovinski razvoj. Da so interesi združevanja tisti, ki nas združujejo in povezujejo ni potrebno poudarjati. Nadvse pomembni so tudi za vizijo Društva in dejavnosti Društva, ki izhajajo iz tega.
Pripadnost Društvu in s tem Zbornici - Zvezi naj bi začutili in naj bi bila za vse nas čast in ne obveza. Pristopno izjavo o članstvu izpolnite lahko tudi na spletni strani. Za boljše planiranje strokovnih izpopolnjevanj vam bo v pomoč Program dela za tekoče leto. Tekoče dejavnosti Društva bodo tekom leta posebej izpostavljene z vabilom in programom. Možna je tudi prijava preko spleta. V rubriki založništvo vam je na voljo večina zbornikov, ki smo jih izdali ob strokovnih seminarjih ali drugih priložnostih.

Posredujte nam svoje želje in mnenje in nas čimvečkrat obiščite.

Predsednica Drustva MSZT Nova Gorica
Renata Trampuž